Dakdekken

 

Altijd garantie

Garantie op onze dakwerken

l

Duidelijke offerte

Geen verrassingen achteraf

24/7 service

Snel ter plaatse

0681392193

Wij informeren u graag

Dakdekken van platte daken

Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, legt nagenoeg alle soorten platte en pannendaken, vakkundig, snel en tegen een scherpe prijs. Want het belangrijkste deel van uw woning verdient het beste! Onze dakdekkers leggen daken aan, vervangen daken, renoveren daken en verrichten dakonderhoud, voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Heeft uw dak zijn beste tijd gehad? Dan kunt u zich gaan oriƫnteren op de soorten dakbedekking waaruit u een keuze kan maken. Voor platte daken zijn de drie meest gebruikte soorten dakbedekkingen bitumen, PVC en EPDM. Over de beste dakbedekking voor uw platte dak adviseert Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, u graag.

dakdekken
dakdekken

Pannendaken leggen en vervangen

Onze dakdekkers bedekken vakkundig uw hellende dak met de hoogste kwaliteit dakpannen. Hellende daken, de klassieker onder de daken, zijn nog altijd een van de meest gekozen daksoorten. Altijd geschikt, mooi en ze gaan lang mee. Wij leggen compleet nieuwe pannendaken aan en verrichten renovatie. Om uw dak zijn mooie uitstraling te laten behouden en voor de levensduur, is onderhoud aan uw hellende dak onontbeerlijk. Hellende daken bestaan er in verschillende soorten: zadeldaken, lessenaarsdaken, schilddaken, wolfsdaken, mansardedaken en tentdaken. Welk type hellend dak voor u geschikt is?

Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, voorziet u graag van advies!

 

Schiedam

 

Rotterdam

 

Utrecht

 

Breda

 

Zoekt u een vakkundige dakdekker voor uw platte dak of hellende dak?

Neem dan contact op met Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie in regio Schiedam, Rotterdam, Utrecht, Breda en Roosendaal.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.