Dakgoten

 

Altijd garantie

Garantie op onze dakwerken

l

Duidelijke offerte

Geen verrassingen achteraf

24/7 service

Snel ter plaatse

0681392193

Wij informeren u graag

Uw zinken dakgoten laten vervangen of renoveren

Uw dakgoten bekleden de belangrijke functie, samen met de regenwaterafvoer, om water netjes af te voeren. Gaatjes en verstoppingen met alle gevolgen van dien, komt Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, zo snel mogelijk verhelpen! In het beste geval volstaat renovatie van uw dakgoot, maar soms heeft deze zijn beste tijd gehad en moeten we de dakgoot vervangen. Uiteraard voeren we uw oude dakgoot altijd netjes af. In Nederland zien we vooral zinken en kunststof dakgoten. Zink is gevoeliger voor zuur van regen en bladeren, kunststof weer voor breuk bij kouder weer. Door eenmaal per jaar uw dakgoten te laten reinigen stelt u vervanging of renovatie zo lang mogelijk uit.

dakgoten
dakgoten

Heeft uw daklijst of nokvorst zijn beste tijd gehad?

Ook uw daklijst en nokvorst nemen we onder handen. Heeft u een mooie strakke daklijst, of juist zo’n sierlijke kroonlijst? Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, houdt dit mede bepalende element voor het aanzicht graag mooi. En valt deze niet meer te redden, bijvoorbeeld door houtrot, dan vervangen we hem graag voor u. Een houten daklijst vervangen door kunststof is ook een optie, voor minder onderhoud in de toekomst. Vertoont uw nokvorst gebreken? Vaak is dit te merken aan lekkage. Regen lekt via openingen door onder de dakpannen en belandt via het houten dakbeschot in de dakgoot. De dakconstructie raakt verzadigd van water met lekkage tot gevolg.

5

Neem daklekkage als symptoom daarom altijd serieus en handel snel!

 

Schiedam

 

Rotterdam

 

Utrecht

 

Breda

 

Uw kunststof of zinken dakgoten, daklijst of nokvorst onder handen laten nemen?

Dan zit u bij Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, goed! Voor een vrijblijvende inventarisatie komen wij graag langs in regio Schiedam, Rotterdam, Utrecht, Breda en Roosenda

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.