Dakrenovatie

 

Altijd garantie

Garantie op onze dakwerken

l

Duidelijke offerte

Geen verrassingen achteraf

24/7 service

Snel ter plaatse

0681392193

Wij informeren u graag

Tijdig uw dak laten renoveren

Tijdig dakrenovatie en dakonderhoud inzetten zijn de beste remedies tegen ernstige dakproblemen. Aan Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, heeft u daarin een goede. In heel regio Schiedam, Rotterdam, Utrecht, Breda en Roosendaal komen wij om daken in optimale staat te houden. Wat wij vaak zien is dat er te lang wordt gewacht. Jammer, want een onschuldige daklekkage is op zich goed te verhelpen. Dat geldt ook voor kleine scheurtjes in een platte dakbedekking of verschoven dakpannen op een hellend dak. Nare gevolgen kunnen zich uiten in binnensijpelend water, een klam en vochtig klimaat of schimmel op de muur. De oplossing? Schakel tijdig Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, in!

dakrenovatie
dakrenovatie

Daklekkage laten verhelpen

Onverhoopt last van daklekkage? Geen nood, Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, komt het snel oplossen! Wij staan dag en nacht, weekend of niet, voor u klaar. Vooral bij ernstiger daklekkage is snel handelen vereist. Te lang wachten kan verdere schade tot gevolg hebben, zoals schade aan bouwonderdelen of zelfs kortsluiting. Daklekkage uit zich ook lang niet altijd direct in naar beneden druppelend water, vaak sluimert het al langere tijd binnen het dakpakket. Met dakinspectie kijken we onder meer naar de dakpannen, de nokvorst en het hout- en zinkwerk om de oorzaak te vinden en aan te pakken.

Wij staan dag en nacht voor u klaar

 

Schiedam

 

Rotterdam

 

Utrecht

 

Breda

 

Ons inzetten voor dakonderhoud, dakrenovatie of daklekkage?

Ad de Dakdekker, Dakdekken Schiedam, komt voor een vrijblijvende inventarisatie in heel regio Schiedam, Rotterdam, Utrecht, Breda en Roosendaal. Neem vandaag nog contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.